
Тісто на червоному вині для піци
Піца і вино - ці два продукти у всіх напевно асоціюються з батьківщиною цих продуктів, з Італією. Піца і червоне вино ще й дуже гармонійно поєднуються між собою. Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати тісто для піци на червоному вині. Про таке тісто не кожен чув. І воно точно викличе зацікавленість навіть у найдосвідченіших господинь. Смак тіста здивує навіть гурмана. Вино додасть піці ні з чим незрівняний післясмак. Тісто виходить незвичайним, по-перше із-за свого кольору, адже вино у нас червоне. Смак самого тіста ні з чим незрівняний. Тісто здивує вас одночасно своєю ніжністю і міцністю, взагалі особливим смаком. Рекомендуємо його обов'язково спробувати!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино Proshyan червоне напівсолодке 12% 0,75л
70 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
120 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1.8 ст.
Сіль Єгипет
3 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
7 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Сухі дріжджі з'єднати з борошном.
02
У борошняну суміш додати оливкову олію.
03
Додати воду і вино.
04
Поступово вимішуючи борошно, замісити тісто. Тісто має бути м'яким і злегка липнути до рук.
05
Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 1,5 години. Тісто готове. З такої кількості тіста вийде 4 невеликі піци.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)