
Пшеничні млинці з соусом із чорносливу, волоських горіхів і апельсинового соку
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
4 ст. л.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Чорнослив Almond без кісточки 75г
100 г.
Волоський горіх
50 г.
Апельсини 1кг
4 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 г.
Етапи приготування
01
Сіль, борошно, 2 ст. л. цукру, молоко і яйця змішати в мисці, ретельно перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.
02
Сковороду поставити на вогонь, покласти невеликий шматочок вершкового масла, як тільки масло розтопиться, перелити в окрему ємність, остудити масло, після - додати в миску до борошняної суміші. Замісити тісто, поставити в холодильник на 1 годину.
03
Змішати в мисці чорнослив і горіхи, влити вичавлений апельсиновий сік, всипати 2 ст. л. цукру. Поставити суміш на вогонь, тушкувати протягом 1 години на невеликому вогні.
04
Витягнути з холодильника тісто, поставити на вогонь сковороду, розігріти олію, спекти млинці. Подавати млинці з соусом, поливши ним зверху млинці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)