
Картопля із жовтком
У світі існує велика кількість рецептів із картоплі. Це, напевно, найпопулярніший овоч із усіх. Мабуть, завдяки тому, що в ньому багато вуглеводів, і він досить ситний. Через це кожен день з'являються все нові рецепти приготування картоплі. Ось і ми хочемо вам запропонувати рецепт картоплі із жовтком. Ця страва підійде для будь-якої сімейної вечері, якщо ви хочете внести різноманітність у свій раціон, приємно здивувати своїх близьких і при цьому смачно повечеряти. Ця страва стане незамінною на вашому столі. Вершки роблять картоплю більш м'якою, а яйце надає цікавий смак. Ось така швидка і проста страва насправді буде дуже смачною.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
8 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
16 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, розрізати на половинки і видалити частину м'якоті чайною ложкою. Вершки збити. Духовку розігріти до 170°C.
02
У кожну половинку картоплі викласти ложечку збитих вершків і яйце (обережно, щоб воно не витекло з картоплі). Поставити в розігріту духовку на 5-7 хвилин. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати і прикрасити нею готову страву.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)