
Арахісова паста
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Арахіс смажений солоний
400 г
Мед Літній Мед 750г
2 ч.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
5 ст.л.
Етапи приготування
01
Якщо у вас сирий арахіс, то необхідно його викласти на деко в один шар і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів на 8-10 хвилин. Чим довше у вас обсмажується арахіс, тим темніше будуть ядра, відповідно, буде темніше і колір вже готової пасти.
02
Коли арахіс обсмажиться, пересипаємо його з деко в тарілку і даємо повністю охолонути.
03
Коли арахіс повністю охолоне, очищаємо його від шкірки. Процес це довгий, але простий – повністю остиглий арахіс чудово чиститься!
04
Очищений арахіс перекладаємо в чашу комбайна або блендера.
05
Вливаємо рідкий мед, додаємо сіль.
06
Подрібнюємо горіхи з медом і сіллю приблизно 1 хвилину.
07
Вливаємо поступово соняшникову рафіновану олію.
08
Продовжуємо збивати ще 2 хвилини. Олії може знадобиться трохи більше, якщо паста буде сухуватою. Арахісова паста готова!
09
Перекладаємо її в банку і зберігаємо в холодильнику, накривши кришкою. Подаємо на сніданок, десерт, до випічки, млинців, а також використовуємо для приготування інших страв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)