
Курка з білим вином і мигдалем
Куряче м'ясо - самий дієтичний вид м'яса, а біле м'ясо курячих грудок по праву вважається найкориснішим. Вміст у ньому холестерину мінімальний. Менше тільки в рибі. Готуються курячі грудки без всяких складнощів: просто і швидко, оскільки в них мало сполучної тканини. Але потрібно враховувати такий момент: якщо готувати куряче філе занадто довго, воно може стати сухуватим. Це пояснюється тим, що в ньому мало жиру. Тому будьте уважні і не перестарайтеся, обсмажуючи курячі грудки. Зверніть увагу на те, що один із інгредієнтів запропонованого рецепта - алкоголь. Вино використовується біле сухе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудка куряча вагова
6 шт.
Спеції Сіль чорна
за смаком
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
30 мл.
Мигдаль
50 г.
Часник
1 шт.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
80 мл.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду з вершковим маслом, викласти на неї курку, обсмажити з обох боків до золотистої скоринки. Додати до курки лимонний сік, спеції за смаком, готувати ще 2-3 хвилини. Витягнути курку зі сковороди.
02
Додати в сковороду мигдаль, нарізаний тонкими смужками, подрібнений часник і додати трохи вершкового масла. Обсмажувати до золотистого кольору горіхів.
03
Влити в сковороду вино, додати курку, через декілька хвилин, прибрати з вогню. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)