
Карі з білокачанної капусти
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія соняшникова салатна 500мл
0,5 ст.
Капуста
300 г.
Картопля фасована
200 г.
Цибуля
200 г.
Карі Ayfer Kaur порошок 50г
0,5 ст. л.
Кмин Еко римський 15г
0,25 ч. л.
Перець червоний Мрія мелений 20г
0,25 ч. л.
Лист лавровий
1 шт.
Гвоздика Auchan 10г
2 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
50 г.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
На розігрітій олії обсмажити цибулю, нарізану кільцями.
02
Додати порошок-карі і тушкувати 5 хвилин на маленькому вогні.
03
Потім додати інші приправи і нарiзану смужками капусту. Тушкувати 10 хвилин на маленькому вогні, постійно помішуючи.
04
Очищену картоплю нарізати кубиками, додати воду і томат-пасту. Варити на слабкому вогні до готовності. Додати капустяну масу. Посолити.
05
Перед подачею прибрати лавровий лист і гвоздику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)