
Риба в мигдальній паніровці
На календарі четвер? За радянською традицією цей день вважається рибним. Не будемо порушувати цей старий добрий звичай і запропонуємо Вам чудову страву спеціально для такого випадку – дивовижну рибу в мигдальній паніровці. Ніжне і соковите рибне філе з оригінальною хрусткою скоринкою безумовно підкорить навіть самого примхливого гурмана. Проста в приготуванні, але вишукана і ефектна страва займе центральне місце на Вашому святковому столі. Панірувальна суміш з меленого мигдалю і кокосової стружки додасть неповторний пікантний смак і приємний горіховий аромат. Рибу можете використовувати будь-яку на Ваш смак і гаманець, але найкраще підійде та, в якій мінімум кісток і максимум цінного жиру.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Стружка кокосова
120 г
Мигдаль
180 г
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
480 г
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 220 градусів. Мигдаль подрібнити блендером до стану борошна. Додати до мигдального борошна кокосову стружку і перемішати.
02
Яйця розбити, відокремити білки від жовтків. Збити білки міксером до появи піни (але не в стійку піну). Рибу (філе), помити, просушити паперовими рушниками. За смаком додати сіль і перець до риби.
03
Опустити рибу в білки, потім у кокосово-мигдалеву суміш. За бажанням, рибу можна збризнути лимонним соком або олією. Покласти на деко і поставити його в духовку на 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)