
Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
340 г.
Сир вершковий Saint Andre 200г
200 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
30 г.
Тортілья Dijo мультизернова 250г
4 шт.
Соус Heinz Барбекю 220мл
100 мл.
Стебло селери
100 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати маленькими шматочками, обсмажити на розігрітій сковороді в олії до готовності. Після, перекласти на тарілку, остудити.
02
Подрібнити в блендері вершковий сир і зелену цибулю, до однорідної маси, якою змастити тортильї, залишаючи краї не змазаними.
03
Зверху на сир намазати соус, а на нього посипати подрібнене стебло селери. Викласти зверху на селеру м'ясо, скрутити в рулет тортильї.
04
Загорнути тортильї в харчову плівку, прибрати в холодильник на 1-3 години, або ж на всю ніч.
05
Перед подачею кожну тортилью розрізати на 3-4 частини, викласти на тарілку вертикально.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)



















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)