
Спагеті з сібасом, родзинками і кедровими горішками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Чумак Спагеті 400г
160 г.
Сібас Norven філе на шкірі охолоджений 240г
180 г.
Фенхель
150 г.
Родзинки
50 г.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
20 г.
Часник
1 шт.
Перець чилі червоний
1 шт.
Петрушка 70г
5 г.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
60 мл.
Етапи приготування
01
Відварити спагеті в підсоленій воді протягом 7 хвилин, висипати спагеті на друшляк.
02
Залити ізюм у мисці гарячою водою на 5 хвилин, після чого необхідно обсушити його і віджати паперовим рушником. Фенхель нарізати якомога тонше, часник подрібнити, відрізати дві тонкі пластини чилі, подрібнити петрушку. Рибу нарізати великими шматочками.
03
Обсмажити кедрові горіхи на розігрітій сковороді на середньому вогні 1 хвилину, після - відкласти.
04
Влити в розігріту сковороду 2 ст. л. оливкової олії, викласти рибу на сковороду, обсмажити на сильному вогні з одного боку 30 секунд.
05
Додати до риби в сковороду пластини перцю чилі, фенхель, родзинки, часник, вершкове масло, половину горіхів, влити вино, тушкувати соус 1 хвилину на сильному вогні.
06
Додати в сковороду спагеті, скропити оливковою олією, висипати другу половину горіхів, додати сіль і перець за смаком, тушкувати 1 хвилину на середньому вогні. При подачі посипати петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)