
Пиріг з маком і сметанно-ванільним кремом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сметана ХМЗ 20%
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Мак харчовий
200 г.
Борошно 7 1кг
180 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Желатин Добрик 15г
10 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Вершкове масло в мисці розтерти з половиною цукру. Далі додати 3 яйця і добре перемішати.
02
Слідом у миску додати мак і знову перемішати. Потім всипати борошно і розпушувач і замісити тісто.
03
Форму для випікання трохи змастити олією і викласти в неї тісто.
04
У духовку, розігріту до 180°С поставити форму і випікати корж близько 25-30 хвилин.
05
Тим часом приготувати крем: замочити желатин в 100 мл води і залишити на час, вказаний на упаковці.
06
Цукор, що залишився, змішати зі сметаною, туди ж додати ванільний цукор. Гарненько перемішати.
07
Желатин нагріти до кипіння, але не кип'ятити і відразу влити його до цукрово-сметанної суміші. Знову добре перемішати.
08
Коли корж буде готовий, остудити його. А потім залити його отриманим кремом. Далі слід прибрати пиріг в холодильник на 5-6 годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)