
Медово-коричне масло
Вершкове масло відноситься до числа найуживаніших продуктів. Його часто використовують для приготування бутербродів. Щоб урізноманітнити смак бутербродів, в масло можна додати інші продукти. Так можна легко зробити оселедцеве, часникове масло, масло з бринзою, сиром, гірчицею, лососем, зеленню. Продукти, що додаються до масла, можна натерти на тертці, порубати або протерти через сито і змішати з розтертим маслом. Рекомендується збити суміш до отримання однорідної маси. У медово-коричного масла, пропонованого в даному рецепті, смак меду і аромат кориці. Мед має високі поживні, лікувально-профілактичні і бактерицидні властивості, тому медово-коричне масло корисне для здоров'я.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
120 г.
Цукрова пудра Aro 250г
120 г.
Мед Літній Мед 750г
120 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Збити вершкове масло у великій мисці міксером 1-2 хвилини. Додати цукрову пудру, мед, корицю, ванільний цукор і сіль.
02
Збити до однорідної кремової маси.
03
Прибрати масло в холодильник. Діставати масло з холодильника за кілька хвилин до подачі на стіл, щоб трохи розм'якшилося.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)