
Імбирний пунш з бурбоном
Назва напою "пунш" прийшла до нас із давньоіндійської мови. "Панч" означає "п'ять": напій готувався з п'яти традиційних інгредієнтів. В даний час ми називаємо пуншем практично будь-який коктейль (як алкогольний, так і безалкогольний), що містить фрукти або фруктовий сік. Рецептів його приготування дуже багато. Компонентами пуншу можуть бути мед, чай, коньяк. Пунш роблять як охолодженим, з льодом, так і зимовим, гарячим. Інгредієнти запропонованого рецепта - апельсиновий, лимонний і грушевий фреші, бурбон, натертий корінь імбиру, мед.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
200 мл.
Мед Літній Мед 750г
200 г.
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
2 см.
Фреш FreshMe апельсиновий з морквою 250мл
1200 мл.
Бурбон Wild Turkey 40,5% 0,7л
1 л.
Лимон
2 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
800 мл.
Лід харчовий 1кг
за смаком
Етапи приготування
01
Корінь імбиру натерти на дрібну терку.
02
У каструлю налити воду і лимонний фреш. Додати мед і тертий імбир. Довести суміш до кипіння.
03
Потім зняти з вогню, процідити через дрібне сито і поставити остигати.
04
Лимони помити і нарізати кружечками.
05
У суміш, що остигла, додати апельсиновий і грушевий фреші, влити бурбон і нарізаний лимон. Добре перемішати.
06
Пунш подавати охолодженим з кубиками льоду.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)