
Імбирний маринад з йогурту до м'яса
Маринади з молочними продуктами по праву входять до п'ятірки кращих маринадів для м'яса. Маринад для м'яса з йогурту принесе користь травному тракту додатковою порцією молочнокислих бактерій, що поліпшують засвоєння їжі. У цьому рецепті в якості основних інгредієнтів маринаду пропонується використовувати натуральний йогурт і оливкове масло. А наявність у складі маринаду такої пікантної добавки, як натертий на тертці шматочок кореня свіжого імбиру внесе свою смакову нотку. Імбир за смаком не схожий ні на один продукт: у кореня цієї рослини гостро-солодкий і тонізуючий смак і запах, які тільки виграють від запропонованого в цьому рецепті поєднання з куркумою і меленим чорним перцем.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Йогурт Sterzing Vipiteno натуральний 400г
300 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
5 ст. л.
Куркума Еко 20г
1.5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати йогурт з оливковою олією.
02
Додати мелену куркуму, перець чорний мелений, натертий на тертці імбир і все ретельно перемішати.
03
Залишити на 2-4 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)