
Лісові ягоди в желе з шампанського
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Малина
200 г
Чорниця швидкозаморожена
200 г
Полуниця
200 г
Шампанське Delamotte Brut біле 12% 0,75л
600 мл
М'ята 50г
20 г
Цукрова пудра Aro 250г
40 г
Желатин Добрик 15г
10 г
Морозиво Рудь: 100% морозиво + морозиво Супершоколад у лотку 500г
200 г
Етапи приготування
01
Очистіть і помийте всі ягоди (великі ягоди краще порізати на дольки), дрібно наріжте м'яту.
02
Змішайте всі ягоди разом із порізаною м'ятою в одній ємності і засипте цукровою пудрою. Залиште ягоди з пудрою маринуватися на 20 хвилин.
03
Замочіть желатин в холодній воді до розм'якшення.
04
На невеликому вогні нагрійте 100 мл шампанського. Желатин потроху додавайте в розігріте шампанське, помішуючи лопаткою, до повного розчинення, після зніміть з плити.
05
Розкладіть ягоди по склянках, в яких будете подавати десерт, і залийте їх шампанським желе, щоб воно покрило ягоди. Поставте все в холодильник на 3-4 години.
06
Подавайте з кулькою морозива і листком м'яти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)