
Салат-коктейль "Мозаїка"
Ви хочете приготувати простий у приготуванні, але водночас вишуканий, літній салат? Тоді Вашій увазі пропонується рецепт салату-коктейлю «Мозаїка». Всі використовувані інгредієнти відмінно поєднуються між собою. Яблуко і апельсин додадуть йому особливу кислинку, а в поєднанні з креветкою, кукурудзою і перцем утворюють неповторний смак і відчуття легкості. Салат заправляється майонезом, але при бажанні його також можна заправити оливковою або рослинною олією. Побалуйте своїх рідних чимось незвичайним. До того ж це займе не так багато часу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсин
1 шт.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Креветки варені
100 г.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
100 г.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
1 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
100 г.
Петрушка 70г
4 гілочки
Етапи приготування
01
Яблуко помити й очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками.
02
Перець очистити від насіння і плодоніжки, промити й нарізати тонкими кільцями.
03
З апельсина видалити шкірку, розділити на часточки і очистити від плівок.
04
Всі нарізані інгредієнти і кукурудзу укласти в келих або креманку, зверху покласти креветки. Полити майонезом і прикрасити петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)