
Паста з томатами, базиліком і часником
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори черрі Polan мариновані 660г
450 г.
Макаронні вироби Чумак Лапша 700г
450 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Шампіньйони Auchan мариновані з часником 420г
1 с. л.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
1 ст. л.
Орегано Kotanyi подрібнений 8г
1 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Сир Remix Formaggi Пармезан тертий 100г
50 г.
Базилік у горщику
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.
02
Помідори черрі розрізати навпіл.
03
На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити цибулю і часник протягом 2-3 хвилин.
04
Потім додати спеції і обсмажити поки часник не почне ставати золотисто-коричневого кольору, а потім вже додати помідори і цукор.
05
Добре перемішати вміст сковороди, зменшити вогонь і залишити на вогні на деякий час.
06
Відварити локшину в підсоленій воді до стану аль-денте (ступінь готовності продуктів, коли, будучи повністю готовими, вони зберігають відчутну при укусі внутрішню пружність). Воду злити, а локшину додати до соусу.
07
Добре перемішати. Зверху посипати тертим пармезаном і базиліком за смаком. Знову добре перемішати і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)