
Болгарська мусака з бараниною
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
1,2 кг.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,25 ч. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
300 мл.
Етапи приготування
01
Баклажани нарізати тонкими часточками, натерти сіллю. Залишити на 1 годину.
02
Цибулю подрібнити, обсмажити на розігрітій сковороді в олії до золотистого кольору.
03
Додати в сковороду фарш, паприку, посолити і поперчити за смаком. Зайвий жир і олію перелити в іншу сковороду, яку поставити на вогонь.
04
Баклажани обваляти в борошні, обсмажити на приготованій сковороді.
05
У змащену олією форму для випікання викласти на дно шар фаршу, зверху баклажани, на баклажани покласти тонко нарізані помідори. Поставити в розігріту до 180°C духовку на 1 годину.
06
У мисці змішати яєчні жовтки, йогурт, всипати борошно, ретельно перемішати. Залити сумішшю мусаку, готувати ще 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)