
Печериці з мідіями у вершках
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г.
Мідії пікантні
300 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Цибуля
1 шт.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
1 гілочка
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Печериці промити, нарізати пластинками. Цибулю нарізати кубиками.
02
Гілочку сушеного чебрецю прогріти в олії на сковорідці. Разом з чебрецем обсмажити до прозорості цибулю. Гілочку вийняти.
03
Додати на сковороду подрібнені гриби. Перемішати, на великому вогні обсмажити все разом 3 хвилини.
04
Додати мідії, перемішати, обсмажити все разом 5 хвилин.
05
Влити вершки. Довести до кипіння. Додати сіль і перець. Перемішати. Залишити на невеликому вогні під кришкою на 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)