
Соус тартар
Знаменитий і всіма улюблений соус тартар тепер в можна зробити в домашніх умовах. При чому сам процес займе у вас дуже мало часу. Його можна по-швидкому зробити, поки готуються основні страви і подавати на стіл. Але на смак він виходить не менш приємним, ніж той, що можна купити в магазині. В приготовленому вдома - багато своїх плюсів. Адже всі продукти взяті вами особисто і приготовлені теж. Тому такий рецепт - це не тільки смачно, але й корисно. Подавайте цей соус до найрізноманітніших страв: курки, овочів, морепродуктів - все вийде дуже смачно! А ваші гості будуть у захваті від того, що ви приділяєте в кулінарії увагу навіть таким дрібницям, як соус.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Йогурт Фанні 2,2% 750г
150 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Гірчиця Олівія Заморська зернова 200г
10 г.
Часник
10 г.
Огірки мариновані Aro 3л
20 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
5 г.
Зелень петрушки сушена Pripravka 10г
5 г.
Сіль Єгипет
2 г.
Перець червоний Мрія мелений 20г
1 г.
Етапи приготування
01
Змішати йогурт з гірчицею, лимонним соком, меленим перцем, сіллю і цукром.
02
Дрібно нарізати жовтки, огірок, зелень і змішати з йогуртовим соусом.
03
Дати настоятися протягом 5 хвилин, після чого подавати соус до улюбленої страви з риби, морепродуктів, птиці або овочів!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)