
Рисова запіканка з морквою, яблуками та родзинками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2,5 склянки
Рис пропарений
1 склянка
Масло вершкове домашнє
100 г + ще трохи для змазування форми
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1/3 склянки
Морква
2 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч.л.
Родзинки
100 г
Спеція Кориця мелена
2 ч.л
Сіль Єгипет
дрібка
Етапи приготування
01
Родзинки промийте і замочіть в теплій воді.
02
Духовку нагрійте до 180°C.
03
У каструльку влийте молоко і доведіть його до кипіння. Як тільки молоко закипить, всипте рис, трохи посоліть і варіть, помішуючи, на повільному вогні близько 20 хвилин до отримання густої каші.
04
Потім зніміть каструлю з вогню, дайте рису злегка охолонути і додайте вершкове масло. Перемішайте до однорідності.
05
Моркву натріть на середній терці.
06
Яблука очистіть, видаліть сердцевинки і наріжте їх дрібними кубиками. Посипте корицею і перемішайте.
07
Жовтки відокремте від білків. Покладіть білки на холод.
08
Жовтки збийте з цукром і ванільним цукром, з'єднайте з рисом і перемішайте.
09
Туди ж додайте моркву, яблука і набубнявілі родзинки, все добре перемішайте.
10
Білки збийте з дрібкою солі до стійкої піни. Акуратно з'єднайте їх з рисової сумішшю, обережно перемішайте.
11
Отриману масу викладіть у змащену вершковим маслом або застелену пергаментним папером форму, розрівняйте.
12
Випікайте в розігрітій духовці 30-35 хвилин. Готову запіканку остудіть і розріжте на порції.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)