
Тефтельки в червоному соусі з болгарським перцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Свинина котлетна натуральна
500 г.
Морква
1 шт.
Кабачок
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
1 ч. л.
Цибуля
1 шт.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
3 шматочки
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Перець зелений фасований
1 шт.
Цибуля порей
2 шт.
Часник
3 зуб.
Томат Чері
2 шт.
Чебрець (тим'ян), шт
гілочка
Етапи приготування
01
Свинину та яловичину пропустити через м'ясорубку, також моркву, цибулю і очищений кабачок.
02
Хліб залити молоком, дати просочитися і не віджимаючи, додати у фарш. Додати гірчицю, посолити і поперчити.
03
Сформувати тефтельки, обкатати у борошні та обсмажити на олії з обох боків до рум'яної скоринки.
04
Для соусу потрібно очистити перець від насіння та шкірки. Очистити від шкірочки помідор.
05
Білу частину порею нарізати невеликими шматочками.
06
Інгредієнти для соусу збити в блендері до однорідності, додати бульйон, чебрець і знову збити. Посолити, поперчити соус.
07
Залити тефтельки соусом і настоювати 5-10 хвилин на середньому вогні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)