
Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
500 г.
Соус соєвий Chong 1л
4 ст. л.
Сироп Yakso імбирний 240мл
2 ст. л.
Соус Акура Чилі солодкий 200мл
3 ст. л.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
1 ст. л.
Карі Ayfer Kaur порошок 50г
1/2 ч. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зубчика
Перець зелений фасований
1 шт.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Цибулю порізати тонкими півкільцями, болгарський перець соломкою середнього розміру. М'ясо нарізати тонкою соломкою.
02
В окремому посуді змішати соєвий соус, імбирний сироп, соус чилі, цукор, чилі-пудру і каррі.
03
У воці на сильному вогні розігріти 2 ложки рослинної олії і обсмажиті цибулю і зелений перець 2-3 хвилини до золотистого кольору. Перекласти на тарілку.
04
Зробити знову сильний вогонь під вокою і додати масло, що залишилось. Обсмажити м'ясо до золотистої скоринки 2-3 хвилини. Потім додати подрібнений часник і обсмажити ще 30 секунд.
05
Додати цибулю з перцем і влити соус. Готувати 5 хвилин, помішуючи, на сильному вогні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)