
Бельгійський строкатий салат
Готувати салати - це взагалі миле діло для всіх господинь. Адже, приготування салатів в більшості випадків не вимагає багато витрат і часу. До того ж, якщо ви чекаєте гостей або влаштували званий обід пара цікавих салатів гарно урізноманітнять ваш раціон і прикрасять стіл. Сьогодні ми вам пропонуємо внести в свій кулінарний арсенал рецепт бельгійського строкатого салатику. Тільки приготувавши даний салат, ви зрозумієте чому він так називається. Адже, до його складу входить багато яскравих продуктів, які в своєму поєднанні дадуть той прекрасний строкатий колір салату. Салат здатен відмінно прикрасити ваш стіл. Крім того, даний салат неймовірно смачний. Заправка з йогурту, гірчиці і меду відмінно доповнить салат.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
100 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
100 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
50 г.
Мед Літній Мед 750г
10 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2 г.
Перець зелений фасований
1 шт.
Мандарин
1 шт.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Сік лимона John Top 230мл
1 ч. л.
Апельсинова цедра Kotanyi 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Сир і очищене від шкірки і серцевини яблуко нарізати невеликими кубиками.
02
Гриби протушкувати і розрізати навпіл.
03
З перцю видалити серцевину, нарізати кільцями і змішати з часточками мандарина.
04
З йогурту, гірчиці та меду, змішаних із соком лимона і цедрою апельсина, приготувати соус і полити ним салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)