
Рибно-пшоняні тефтельки у томатному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе риби запечене під сиром
500 г.
Пшоно
70 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Масло вершкове домашнє
30 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст.
Кріп 70г
пучок
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Цибуля
1 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Філе риби (хека) промити, обсушити і нарізати на невеликі шматочки. Зробити рибний фарш, пропустивши через м'ясорубку, і помістити в глибоку посудину.
02
Перейти до приготування пшона. Промиту крупу висипати в киплячу воду і варити на повільному вогні. Через 20 хв. від початку варіння, налити в каструльку молоко. Потім покласти сіль, вершкове масло і помішуючи варити ще 15 хв.
03
Дрібно нарізати кріп, а потім цибулю (замість кропу підійде і петрушка). Додати у фарш зварене пшоно, кріп, сюди ж вбити яйце, посолити, поперчити і все ретельно перемішати.
04
З фаршу сформувати кульки (тюфтельки) і поставити в холодильник. Тим часом, розігріти сковороду і на рослинній олії обсмажити цибулю.
05
В обсмажену цибулю додати томатну пасту, цукор і сіль за смаком, а також кип'яченої води 1/2 склянки. Довести все до кипіння на середньому вогні.
06
Охолоджені тефтельки дістати з холодильника і помістити у соус. Тушкувати 10 хвилин. Перевернути на інший бік і дати тушкуватися ще стільки ж за часом. Подавати готові тефтельки слід, в отриманому раніше соусі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)