
Полуничний торт (без випікання)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
60 г.
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
150 г.
Полуниця
250 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
300 г.
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
200 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Желатин Добрик 15г
15 г.
Етапи приготування
01
Подрібнити печиво з маслом. Викласти масу у форму, утрамбовуючи. Поставити в холодильник. Молоко підігріти і розчинити в ньому желатин. Йогурт, протертий сир і цукор збити міксером.
02
Полуницю помити і нарізати шматочками (або розморозити). Додати в сирну масу полуницю і желатин. Все добре перемішати і залишити на 30 хвилин у холодильнику. Вершки збити в пишну піну. Додати їх до сирної маси і збити.
03
Вилити начинку на корж з печива. Поставити торт в холодильник мінімум на 8 годин. Готовий торт прикрасити за бажанням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)