
Фруктово-овочевий салат з блакитним сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Груша
3 шт.
Салат Грецький
150 г
Сироп Brandbar Голубий кюрасао 0,7л
240 г
Лимон
1/2 шт.
Волоський горіх
180 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
6 ст. л.
Редис
120 г
Часник
1 зуб.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
30 г
Кмин Еко римський 15г
5 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Листя салату помити, просушити і нарвати руками.
02
Груші помити, видалити серцевину, нарізати на кубики або часточки.
03
Сир нарізати на кубики або розкришити.
04
Горіхи підсмажити на сухій сковороді і подрібнити ножем.
05
Редис нарізати дрібними кубиками.
06
Часник дуже дрібно нарізати.
07
Для заправки змішати лимонний сік, оливкову олію, часник, гірчицю, кмин, перець і сіль.
08
З'єднати інгредієнти, додати заправку і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)