
Сицилійський гарячий шоколад
Що може бути прекрасніше, ніж насолоджуватися чашкою гарячого шоколаду холодним осіннім вечором в приємній компанії друзів? Якщо Ви – істинний ласун і солідарні з нами, просимо звернути увагу на чудовий рецепт сицилійського гарячого шоколаду. Для того щоб побалувати себе улюбленими ласощами, не обов'язково направлятися в кафе або шоколадницю. Рекомендуємо приготувати цю смакоту у себе вдома, пригостити рідних і гостей, адже це зовсім не складно, а навіть захоплююче. Отже, все, що Вам потрібно – молоко і плитка Вашого улюбленого шоколаду без добавок. Ну і, звичайно ж, кулінарне натхнення та бажання дивувати. Гарячий десерт можна подавати до столу з бісквітним печивом, вмочуючи його в шоколад.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад чорний з горіхами
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
100 г.
Етапи приготування
01
На водяній бані підігріти молоко з шоколадом, разломаним на шматочки, щоб він повністю розтопився. Потім зняти з вогню і залишити остигати на 10 хвилин. Потім знову розігріти і збити міксером. Розлити по чашках.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)