
Кугель з локшини з рікотою, родзинками і яблуками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
100 г.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
200 г.
Сметана ХМЗ 20%
5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Родзинки
4 ст. л.
Спеція Кориця мелена
за смаком
Цукор ванільний Auchan 8г
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C. Відварити локшину в киплячій воді до готовності, після злити воду.
02
Перекласти локшину в миску, додати сир рікота, вершкове масло кімнатної температури, цукор, збиті яйця, родзинки, нарізані яблука, посолити, додати корицю і ваніль. Ретельно перемішати.
03
Форму для випікання змастити вершковим маслом, викласти масу із миски у форму, поставити в духовку на 40 хвилин. Накрити зверху фольгою форму, випікати ще 20 хвилин.
04
Дістати із духовки форму, остудити, нарізати шматочками. Подавати зі сметаною та ягодами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)