
Риба по-корейськи з овочами
Любите рибу? Приготуйте "Рибу по-корейськи з овочами". Корейці віддають перевагу гострій, пряній їжі з яскравим насиченим смаком. Саме цим пояснюється щедре використання спецій, особливо перцю: червоний перець незмінно присутній в стравах корейської кухні, а у багатьох корейських страв через велику кількість червоного меленого перцю характерний червоно-оранжевий колір. Прикметники "смачний" і "гострий" в корейській мові - синоніми. У корейській кухні широко застосовується коріандр, який надає стравам характерні смак і запах. Важливі інгредієнти традиційних корейських страв - соєвий соус, часник і оцет. Всі перераховані вище компоненти присутні в переліку інгредієнтів цього рецепта.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
4 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
3 шт.
Морква
1 шт.
Часник
5 зубчиків
Спеція Перець духмяний мелений
1 щіпка
Спеція Перець чорний мелений
1/3 ч. л.
Перець червоний мелений Pripravka 20г
1/2 ч. л.
Сіль Єгипет
1/3 ч. л.
Соус соєвий Chong 1л
50 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
70 мл.
Спеція Коріандр мелений
1 щіпка
Етапи приготування
01
Нарізати філе шматочками, цибулю - півкільцями. Моркву натерти.
02
Рибу, цибулю і моркву скласти в миску. Залити оцтом, додати сіль, коріандр і перець. Перемішати і дати постояти 15 хвилин.
03
Добре розігріти олію, перелити в рибу, додати часник. Дати постояти 5 хвилин і в кінці додати соєвий соус. Перемішати і дати постояти ще 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)