
Риба з чебрецем та грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
1,2 кг.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
100 г.
Лимон
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Часник
50 г.
Цибуля
100 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу помити, очистити, видалити нутрощі і зябра. Гриби помити і нарізати кубиками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кубиками.
02
Розігріти половину загальної маси оливкової олії на сковороді. Обсмажити до золотистого кольору цибулю, а потім додати гриби і часник. Тушкувати кілька хвилин, додати сіль, чебрець і перець. Потушкувати ще одну-дві хвилини. Духовку розігріти до 180°C градусів.
03
Нафарширувати овочевою сумішшю рибу. Викласти рибу на деко. Полити рибу оливковою олією, додати сіль і перець. Вичавити на рибу лимонний сік. Поставити деко в духовку і запікати близько 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)