
Тушкована курка з фініками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1 шт.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Цибуля
600 г.
Фініки Ronik 1кг
200 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
700 мл.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
5 ст. л.
Олія ефірна Ароматика жасминова 5мл
1 ст. л.
Кориця Badia палички 14,2г
1 шт.
Куркума Еко 20г
3 г.
Спеція Кумін мелений
1 ч. л.
Імбир
1 ч. л.
Перець кайєнський Badia мелений 49,6г
за смаком
Кінза 70г
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку зробити суміш, в якій будуть змочуватися шматочки курки: борошно просіяти, до нього додати сіль і перець. Тушку помити і нарізати на порційні шматки. Далі обваляти їх в приготованій суміші.
02
Обсмажити м'ясо в каструлі на середньому вогні (за часом це приблизно 15 хвилин). Коли скоринка підрум'яниться, перекласти птицю в чисту посудину.
03
У каструлі, де готувалася курка, обсмажити цибулю. До неї додати прянощі: кумин, імбир, корицю, куркуму, кайенський перець і готувати до появи аромату (близько 1 хвилини).
04
Залити суміш із цибулі та спецій бульйоном і лимонним соком, довести до кипіння. Накрити кришкою і тушкувати ще 15 хвилин на слабкому вогні.
05
Зверху цибулі викласти шматочки курки і на середньому вогні тушкувати 20 хвилин, якщо м'ясо не повністю приготується за цей час, то можна його тушкувати ще хвилин десять. Готову курочку перекласти на тарілку.
06
У сік, який утворився та загустів, додати фініки і 2 ст. л. лимонного соку. Готувати 3 хвилини, для того, щоб фініки як слід розігрілися. Полити курку, отриманим соусом і посипати її кінзою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)