
Рибно-овочева запіканка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
300 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл
Масло вершкове домашнє
20 г
Броколі
300 г
Сир Dziugas Пармезан 40%
100 г
Лосось шматок охолоджений
500 г
Хлібні палички Рум'янець Гріссіні з сумішшю італійських трав 125г
5 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200°С. Форму для запікання з високими бортиками змастити вершковим маслом.
02
У великій каструлі закип'ятити воду, посолити і відварити броколі і цвітну капусту протягом 2-3 хвилин до напівготовності. Потім відкинути овочі на друшляк. Філе сьомги нарізати шматочками завтовшки 1,5-2 см.
03
Приготувати соус: у глибокій мисці з'єднати яйця, вершки, пармезан. Добре збити суміш вінчком чи виделкою. Посолити, поперчити і додати трави, перемішати.
04
Викласти відварену капусту і нарізану рибу в підготовлену форму. Залити овочі соусом. Випікати в духовці протягом 20 хвилин; верх повинен зарум'яниться. Подавати запіканку гарячою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)