
Фарфале з песто із зеленого горошку
Вашій увазі найефектніші італійські макаронні вироби під найпопулярнішим у світі італійським зеленим соусом або, якщо говорити простіше – фарфале з песто із зеленого горошку. Страва досить-таки ситна і легка одночасно, ефектна і вишукана. І неймовірно смачна. Її із задоволенням скуштують навіть діти, так як цей різновид пасти дуже нагадує забавних і вигадливих метеликів. Страва вразить навіть найвибагливішого гурмана багатою палітрою смакових ноток. Вся справа в чудовому песто, неповторний смак якого оцінили далеко за межами батьківщини. Кедрові горішки, пікантний пармезан і зелений горошок перетворюють звичайні, нейтральні на смак макарони в справжній кулінарний шедевр.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Barilla Фарфале №65 500г
100 г
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
50 г
Горошок зелений свіжоморожений
100 г
Сир Dziugas Пармезан 40%
25 г
Олія оливкова Basso Pomace 1л
30 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
3 г
Етапи приготування
01
Макарони зварити до готовності, дотримуючись інструкції на упаковці.
02
У цей час приготувати песто. Для цього: все, крім макарон, подрібнити в блендері і заправити готову пасту. Можна частину горошку бланшувати і посипати зверху.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)