
Вершковий соус з болгарським перцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Вино Giacondi біле сухе 11,5% 3л
60 мл.
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Сіль Єгипет
0,25 ч. л.
Перець червоний
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Порізати цибулину досить великими шматочками, покласти в сковороду з соняшниковою олією і поставити на вогонь. Цибулю злегка обсмажити, добре перемішати, вогонь зменшити, сковороду накрити кришкою і тушкувати цибулю до м'якості.
02
Запекти в духовці перець. Після цього викласти його в тарілку і зверху накрити рушником або фольгою. Залишити на 2-3 хвилини. Шкірку зняти, насіння і плодоніжку вирізати. Перець і цибулю пропустити через м'ясорубку.
03
У сковороді без олії злегка обсмажити 1 столову ложку борошна. До борошна додати овочеву масу, добре розмішати, долити вершки і вино. Розмішати і варити на маленькому вогні, помішуючи, 5 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)