
Запечена цибуля з м'ясною начинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
800 г.
Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г
200 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Сир плавлений Старокозачий Сир Плюс ковбасний копчений 50%
1 шт.
Часник
2 зубчика
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Почистити цибулю. Воду в каструлі довести до кипіння і покласти туди нерізану цибулю, варити протягом 15 хвилин.
02
Злити воду, остудити цибулю. Розрізати кожну цибулину навпіл уздовж.
03
Вийняти з розрізаних цибулин третину, і дрібно порізати. Часник також дрібно порізати.
04
Плавлений сир натерти на терці.
05
Порізану цибулю і часник обсмажити на олії 5 хвилин.
06
Додати фарш, смажити 10-15 хвилин, розбиваючи фарш лопаткою, щоб він рівномірно просмажився. Посолити, поперчити.
07
До фаршу додати вершки, покласти плавлений сирок, перемішати.
08
Тушкувати на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин до загустіння маси.
09
Сир порізати пластинками.
10
У форму викласти підготовлені половинки цибулин. Кожну половинку нафарширувати начинкою.
11
Зверху викласти по пластині сиру. Поставити в розігріту до 180°C духовку і запікати 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)