
Смажений рис із креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис Omega коричневий 500г
2 стакана
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
за смаком
Кокосова олія Triuga Herbal 100мл
1 ст. л.
Часник
6 зубчиків
Лайм
1 шт.
Креветки 90/120
400 г.
Імбир Еко мелений 20г
1 ст. л.
Цукіні
1 шт.
Печериці Романтична вечеря 250г
60 г.
Перець червоний
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Рис відварити.
02
Масло нагріти у воці на середньому вогні і обсмажити нарізані кубиками цибулю, цукіні, червоний перець і гриби, дрібно нарізаний часник (3 зубчики), імбир, протягом 10 хвилин до готовності.
03
Окремо в мисці змішати сік лайма і 3 зубчики часнику, викласти креветки і добре перемішати. Масу викласти на розігріту сковороду і обсмажити на кокосовій олії протягом декількох хвилин.
04
У вок викласти рис, ретельно перемішати з приготовленою в воці масою. Відсунути рис на одну сторону вока, на інший обсмажити яйця до готовності і потім перемішати все разом.
05
До рису викласти горошок, влити соєвий соус, додати пластівці чилі перцю. Перемішати. Готувати разом 5 хвилин. Подавати із обсмаженими креветками і дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)