
Томатний крем-суп із макаронами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори Oscar очищені цілі у власному соку 400г
850 г.
Макарони Pantanella Filini 500г
100 г.
Цибуля
150 г.
Часник
2 зубчика
Морква
100 г.
Базилік у горщику
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю і часник дрібно нарізати.
02
Моркву натерти на середній тертці.
03
Базилік порізати.
04
У каструлі обсмажити на олії цибулю і часник. Потім додати моркву і трохи обсмажити.
05
У каструлю додати помідори разом з соком і тушкувати 5-7 хвилин.
06
Додати зелень, трохи посолити, поперчити, тушкувати 2-3 хвилини. Якщо суп вийшов занадто густий, можна додати трохи кип'яченої води.
07
Суп збити блендером.
08
Відварити окремо макарони до готовності. Воду злити.
09
Суп перелити в каструлю, додати макарони, перемішати і подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)