
Вівсяна каша з інжиром і теплим медовим соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Каша безмолочна Hipp вівсяна 200г
80 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл
Мед Літній Мед 750г
20 г
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
3 г
Приправа Еко Кориця ціла паличка 20г
1 шт.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
15 г
Інжир сушений
2 шт.
Етапи приготування
01
Налити молоко в сотейник і додати чайну ложку меду. Поставити сотейник на невеликий вогонь і нагріти. Додати до молока ваніль і паличку кориці. Довести молоко до кипіння, додати вівсянку і варити, постійно помішуючи, близько 5-7 хвилин. Вимкнути вогонь і видалити паличку кориці. Накрити сотейник кришкою і залишити на кілька хвилин.
02
Інжир помити і нарізати скибочками. Кедрові горіхи обсмажити на сухій сковороді кілька хвилин. Додати до горіхів корицю, скибочки інжиру, 1 столову ложку меду і 1 столову ложку води. Близько 3-4 хвилин варити на середньому вогні до загусання. Додати соус з фруктами в кашу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)