
Солодкі картопляні оладки з яблучним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
600 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
360 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
15 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Етапи приготування
01
Помити і очистити картоплю, натерти її на крупній тертці. Зайву рідину максимально віджати. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
У мисці змішати картоплю і цибулю, додати сіль, яйце і борошно. Замісити тісто однорідної консистенції. У сковороді розігріти олію і викладати оладки ложкою. Смажити по кілька хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.
03
Яблука помити, очистити, видалити серцевину. Покласти яблука в сотейник, додати кілька ложок води і тушкувати близько 20 хвилин. Потім подрібнити блендером до однорідного стану. Подавати картопляні оладки, посипавши цукром та поливши яблучним соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)