
Кокосово-мигдальні цукерки в шоколаді
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко згущене домашнє
200 мл.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
1 ч. л.
Сіль Єгипет
3 г.
Цукрова пудра Aro 250г
450 г.
Стружка кокосова
400 г.
Мигдаль смажений
100 г.
Шоколад молочний Milka 90г
450 г.
Етапи приготування
01
Форму для випікання застелити фольгою, яку змастити маслом. У мисці змішати згущене молоко, сіль і ваніль. Перемішати.
02
Обережно вмішати цукрову пудру в суміш, постійно помішуючи. Додати кокосову стружку, також весь час змішувати суміш. Перекласти масу у форму, розрівняти. Викласти зверху горіхи, рівномірно їх розподіливши по всій поверхні, поставити в холодильник на 1 годину.
03
Дістати форму з холодильника, розрізати на маленькі шматочки, прямокутної форми. Деко застелити харчовим папером, шоколад розтопити на водяній бані.
04
Занурити цукерки в шоколаді, після чого перекласти на деко. Охолодити протягом 30 хвилин, поки шоколад не застигне.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)