
Вершкова паста з шинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Спаржа зелена 250г
300 г.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
120 г.
Гливи 400г
300 г.
Горошок зелений Лімо заморожений 400г
200 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
16 шт.
Макаронні вироби Casa Rinaldi Calabresi 500г
450 г.
Сир Dziugas Пармезан 40%
100 г.
Петрушка 70г
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулину дрібно нарізати і обсмажити в 1 ст. л. вершкового масла. Додати нарізані гливи і обсмажити 5 хвилин. Посолити гриби.
02
Спаржу нарізати великими шматками навскоси. Стебла без головок відварити в підсоленій воді 3 хвилини. Воду злити.
03
На сковороді в 1 ст. л. вершкового масла обсмажити шинку 2 хвилини, додати зелений горошок, головки спаржі і вершки. Все проварити 3 хвилини.
04
Додати смажені гриби, відварені стебла спаржі і дати покипіти 2 хвилини. Зняти з вогню і додати помідори черрі, розрізані навпіл.
05
Відварити пасту в підсоленій воді. Злити воду.
06
Викласти пасту в сковороду з соусом, акуратно перемішати і нагріти. Посипати петрушкою і пармезаном.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)