
Запіканка з яблуками і хрусткою скоринкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
6 ст. л.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
за смаком
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Сік яблучний Наш Сік 0,95л
50 мл.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
1 ч. л.
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200°C.
02
Змішати борошно, розпушувач, сіль, цукор (3 ст. л.), ваніль, додати масло і добре розім'яти виделкою до крихтообразного стану. Влити молоко (100 мл.) і сік, замісити тісто.
03
Розкачати тісто в пласт до 1 см. товщиною.
04
Зверху посипати корицею, цукром (3 ст. л.), Розкласти потерті на крупну тертку яблука, і цедру лимона, скропити все лимонним соком.
05
Загорнути тісто в рулет, і розрізати його на порції приблизно по 3 см. шириною.
06
Форму для випічки змастити вершковим маслом, розкласти заготовки. Побризкати зверху молоком (приблизно 50 мл.) і цукром.
07
Поставити в духовку і запікати до рум'яної скоринки приблизно 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)