
Шоколадний кекс у мікрохвильовій печі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
130 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
30 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Борошно 7 1кг
140 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
100 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно збити яйця, сіль, ванільний цукор, цукор, какао в пишну пінну масу, потім додати до них м'яке вершкове масло, і збити знову. Змішати розпушувач та борошно, невеликими порціями додавати до масляно-яєчної маси.
02
Потім в скляну форму вилити підготоване тісто, поставити в мікрохвильову пічку, при максимальній потужності витримати 5 хвилин, потім, після вимикання печі не відкривати її ще близько 7 хвилин, за цей час кекс "дійде" та "дозріє".
03
Далі потрібно на водяній бані, або в НВЧ-печі розпустити шоколад для глазурі, обмастити нею кекс.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)