
Курячий салат з ківі, ананасами і грибами шарами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ківі Flora Голд, 2шт
2 шт.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Філе куряче
2 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
150 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
80 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Гриби нарізати дрібними шматочками, посолити, обсмажити на сковороді в олії, до випаровування всієї рідини, після чого остудити.
02
Відваром куряче філе. Остудити і нарізати дрібними шматочками. Викласти в глибоку миску рівним шаром.
03
Дрібно нарізати ананас. Викласти половину ананасів на курку в мисці, також розрівняти по поверхні. На ананаси викласти підсмажені гриби, зверху змастити гриби майонезом. Наступний шар - друга половина ананасів, зверху викласти попередньо зварені і нарізані яйця, змастити майонезом.
04
Зверху викласти тертий сир, на сир викласти нарізане середніми шматочками ківі. Прибрати салат на 1 годину в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)