
Закуска з пастою, сиром і мускатним горіхом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
0,5 шт.
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
1 ч. л.
Часник
0,5 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
2,5 ст. л.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
3 г.
Сир Елітсир Швейцарський 45%
4 ст. л.
Макаронні вироби La Pasta Perfetto ріжки 400г
100 г.
Сухарі панірувальні
2 ч. л.
Базилік зелений, шт
1 пучок
Спеція Перець чорний мелений
3 г.
Етапи приготування
01
Відварити пасту в підсоленій воді, практично до готовності, воду злити, ріжки перекласти в миску. Духовку розігріти до 200°C.
02
Вичавити сік з чверті лимона, змішати сік з крохмалем. Поставити сковороду на вогонь, натерти дно сковороди зубчиком часнику, потім нарізати його, повернути на сковороду. Влити в сковороду бульйон, додати мускатний горіх.
03
Довести суміш на сковороді до кипіння, додати натертий сир, зменшити вогонь, готувати до розплавлення сиру, приблизно 2-3 хвилини. Додати лимонну суміш, готувати протягом 30 секунд.
04
Додати пасту на сковороду, ретельно перемішати, прибрати з вогню. Розкласти масу по формочках, зверху посипати сухарями, поставити в духовку на 8-10 хвилин.
05
Витягнути формочки, поставити на тарілки, остудити протягом 4-5 хвилин, посипати зверху базиліком і чорним перцем, скропити лимонним соком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)