
Тушкована баранина з гарбузом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
100 г.
Баранина ребро
300 г.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Гарбуз Хоккайдо
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Гарбуз очистити від шкірки, нарізати на середні шматочки, подрібнити цибулю. Обсмажити гарбуз з цибулею на сковороді, до золотистої скоринки.
02
Баранину нарізати маленькими кубиками, обсмажити на топленому вершковому маслі, залити гарячою водою, щоб вода покрила м'ясо. Накрити сковороду кришкою, тушкувати на маленькому вогні.
03
Через 10-15 хвилин в сковороду до м'яса додати цибулю з гарбузом, за смаком додати сіль і перець. Додати також розрізані навпіл помідори.
04
Духовку розігріти до 180°C, поставити сковороду в духовку на 30-40 хвилин. Подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)