
Спагеті "алла путтанеска"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Чумак Спагеті 400г
500 г.
Хамса (анчоус) солона в олії
50 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
150 г.
Часник
4 шт.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
400 г.
Каперси Iberica 250г
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
70 мл.
Петрушка 70г
20 г.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
1 ч. л.
Орегано Metro Chef подрібнений сушений 110г
1 ст. л.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У каструлю налити 5 л. води, поставити на вогонь, довести до кипіння, всипати спагеті.
02
Налити оливкову олію в глибоку сковороду, поставити на вогонь, розігріти, додати подрібнені анчоуси, цибулю, каперси і часник, протягом 2-3 хвилин на середньому вогні.
03
Додати в сковороду перець чилі і орегано. Перемішати всі інгредієнти, готувати протягом 1 хвилини, після додати нарізані помідори, крупно нарізані маслини.
04
Долити в сковороду води, до консистенції густого соусу, готувати 3-5 хвилин на середньому вогні.
05
Додати чорний перець в соус. Змішати спагеті з соусом, додати подрібнену петрушку. Прикрасити зверху тертим пармезаном.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)