
Ростбіф із лимонним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
1 кг.
Часник
3 зуб.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
1 ст. л.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
100 мл.
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець зелений фасований
20 г.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
20 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно підготувути моркву. Очистити та натерти її на тертці. Цибулю нарізати невеликами кільцями. А жовтки відокремити від білків.
02
Часник очистити та пропустити через прес. Змішати з сіллю та перцем та натерти цією сумішшю м'ясо.
03
Смажити м'ясо на рослинній олії з усіх боків. Потім поставити його у розігріту до 220°С духовку та готувати протягом тридцяти хвилин.
04
Збити білки. Змішати їх з гірчицею, лимонною цедрою та паприкою. Додати цибулю та моркву.
05
Покрити м'ясо цією сумішшю та випікати ще 30-40 хвилин. Потім залишити ростбіф у духовці на пятнадцять хвилин.
06
Приготувати соус. Для цього розтопити вершкове масло, жовтки змішати з вином та збити на водяній бані, повільно додавати лимонний сік. В кінці прикрасити зеленню. Соус подавати окремо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)