
Шоколадне суфле "День і ніч"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стійка крем-фарба Wellaton-Темний шоколад 4/0
100 г.
Цукерки Toffifee білий шоколад 125г
100 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
500 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Желатин Добрик 15г
10 г.
М'ята 50г
за смаком
Етапи приготування
01
Желатин замочити в 150 мл. холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
02
Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Залишити охолоджуватися.
03
Розтопити окремо білий і чорний шоколад. Залишити охолоджуватися до кімнатної температури.
04
Вершки збити з цукром.
05
Вершки розділити на дві частини. В одну додати білий шоколад і половину желатину. Добре перемішати.
06
В іншу частину додати темний шоколад. Додати желатин, який залишився і перемішати.
07
Розкласти в креманки, поклавши з одного боку біле суфле, з іншого - темне. Поставити в холодильник на 5-6 годин. За бажанням, прикрасити м'ятою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)