
Овочеві самоси
Самоси - це традиційне блюдо індійської кухні, вони нагадують смажені або печені пиріжки. Але в тісті для самосів немає дріжджів, яєць і молока, тому їх приготування особливо актуальне у піст. Начинка для самосів може бути самою різною: овочевою, фруктовою, сирною, бобовою. Але головне в рецепті приготування самосів - це спеції, прянощі і приправи. Їх потрібно класти багато, з їх поєднанням можна сміливо експериментувати: часник, куркума, сіль, кмин, каррі, горошок, перець та ін. Самоси краще подавати гарячими, але і холодними вони зберігають свої чудові смакові якості.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кеш'ю сушений
3 ст.
Горіх Макадамія
2 ст.
Капуста цвітна
1,5 шт.
Кокос, шт
1 шт.
Морква
1,5 шт.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Часник
3 шт.
Куркума Еко 20г
1 ч. л.
Спеція Кумін мелений
0,5 ч. л.
Карі Carmencita 40г
1,5 ч. л.
Етапи приготування
01
У чашу блендера покласти капусту, моркву, м'якоть кокоса, горіхи, подрібнити. Викласти суміш у миску.
02
Додати до суміші в блендері часник, куркуму, сіль, кмин, карі, горошок і перець.
03
Суміш ретельно перемішати вручну. Сформувати з суміші трикутнички, викласти на сушку, температура 40°C, сушити протягом 3 годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)